ستاد خیرین حامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

افتتاح خوابگاه دخترانه بنیاد قلم‌چی دانشگاه امیرکبیر

1396/03/21

5 اسفند 1395، مصادف با روز مهندس، خوابگاه دانشجویی دخترانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر اهدایی بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی، با حضور کاظم قلم‌چی (واقف و متولی بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی)، دکتر حافظی (رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کل کشور)، اساتید دانشگاه‌ها و چهره‌های فرهیخته‌ی دانشگاهی از جمله دکتر نیکخواه بهرامی، معلمان و مشاوران و تنی چند از روسای مجمع خیرین استان‌ها، گوهر خیراندیش هنرمند سینمای ایران، مسئولان استان تهران، تعدادی از مسئولان و خیرین نمایندگی‌های بنیاد در شهرهای دیگر و همکاران بنیاد از تهران، افتتاح شد. گزارشی از این مراسم در زیر آمده است:

ساختمان این خوابگاه، به نشانی تهران، خیابان حافظ، خیابان رشت، جنب کوچه‌ی جمشید جم، پلاک 2، طی توافق‌نامه‌ای بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بنیاد قلم‌چی، در 5 طبقه شامل 14 واحد، به مساحت حدود 1000 مترمربع زیربنا در زمینی به مساحت حدود 350 مترمربع، با ظرفیت اسکان 150 دانشجو، برای دانشگاه امیرکبیر خریداری و تجهیز و به نام خوابگاه بنیاد قلم‌چی (دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی امیرکبیر) نامیده شد.

شماره تماس دفتر ستاد خیرین:
تلفن: 64545830-021 فکس: 66495830-021
آدرس پست الکترونیکی: nikookaran@aut.ac.ir